by

Makeup artist

Nu știu alții cum sunt, dar eu când întâlnesc un om frumos care face lucruri frumoase țin neapărat să vorbesc despre asta. Un astfel de om este Andreea, pe care am cunoscut-o când am luat un colier făcut chiar cu mânuța ei. Are un blog de handmade unde a pus la vânzare foarte multe chestii interesante și accesibile, ca preț.

În ultimul timp o văd că machiază și participă la concursuri de machiaj, de unde ia toate premiile puse la bătaie. Pentru că sunt obsedată de cosmetice și pentru că bestia m-a fericit (nu mai țin minte cu ce ocazie, dar oricum nu-mi citește blogul, deci sunt safe) cu o trusă de machiaj care are 100 de farduri, 100 de rujuri, creioane, blush-uri etc, cu care pot să-mi fac de cap vreo zece ani de-acum încolo, îmi place să văd tot felul de combinații de machiaj pe care mi le pot face. Și asta am văzut la fata asta. Are foarte multă imaginație și talent, iar machiajele sunt din ce în ce mai mișto.
O să vă arăt câte ceva din munca ei:

V-am zis că e un om frumos, care face lucruri frumoase, da? :) Dacă știți femei interesate să le facă machiaj profesional, de zi, de seară, de haloween etc, luați legătura cu ea. Pentru că e o fată cu bun simț, nu cere nici foarte mult. Mai mult găsiți pe blogul ei.