by

Exorcizarea socială a homosexualilor

Poporul român este, de departe, cel mai grijuliu popor. Nu cred că există oameni mai preocupați de viața celor din jur, de cum se cresc copiii, de ce ar trebui să învețe la școală, de cum ar trebui fiecare să trăiască. Românul este un adevărat expert, oricând este pregătit să-ți dea sfaturi utile, despre cum să trăiești perfect. Există niște tipare în care trebuie neapărat să te încadrezi, pentru că românul e în stare să-și scoată bârna din ochi și să-și continuie procesul de a te aduce pe calea cea bună.

Există oameni care, din lipsa multor activități sociale ce ar trebui să-i țină ocupați, se trezesc dimineața, își fac cafeaua și pun la cale planuri mărețe, de a scăpa lumea de uscături. Și pornesc ca niște adevărați războinici, cu tactici de luptă bine stabilite, fiind încrezători că victoria este a lor.

Homosexualitatea încă este inadmisibilă în mentalul românesc. Este păcat, este degradant și oamenii aceștia trebuie opriți, până nu convertesc și pe alții, ca niște sectanți ai orientării sexuale. Sunt bărbați care se simt sodomizați numai cât aud despre cineva că e gay, de parcă scopul homosexualilor este să te prindă la înghesuială și să-ți rupă curu’ în două.

Ei nici măcar nu zic Tatăl nostru, nu se duc la serviciu, nu ies la cafea, nu au nevoie de un partener de viață, nu cântă la karaoke, nu merg la școală sau alte chestii ”normale” pe care un creștin adevăral le face.
Atitudinea fanaticilor creștini nu are nicio legătură cu creștinismul. Eu îi văd ca pe niște oameni falși, care dumnezeiesc pentru că, de atâtea rugăciuni și atâta mers la biserică, au impresia că-și permit aroganțele astea. Așa cum își permit să impună moduri de viață semenilor, ca niște semizei experți.

Toți am crescut în medii vicioase, cu tot felul de tentații. A fost decizia noastră dacă le adoptăm sau nu. Un copil nu trebuie dirijat să gândească într-un anumit fel. Îl crești prost. Dacă vrea să fumeze, o să fumeze așa cum am făcut toți, ani de zile, pe ascuns. Dacă vrea să-și înceapă viața sexuală, n-ai cum să-l oprești. Nu trebuie să fie înconjurat de gay, ca să-și dea seama că e atras de același sex. Nu trebuie să-i legi Biblia de gât, pentru că tu ești un distrus, cu o viață de rahat în spate, iar acum te-ai refugiat în cele sfinte. Dacă analizezi bine, tu ai decis singur fiecare din acțiunile astea, în funcție de experiențele tale de viață. Nu-l trimiți la școală și îi bagi pe gât materiile pe care tu n-ai fost în stare să le înveți.

Mi se pare stânjenitor, ca în 2013 să se organizeze revolte împotriva orientării sexuale sau împotriva oricărui mod de viață pe care un fanatic înapoiat nu-l agreează. Un om educat, relaxat, hormonat, cu activități interesante, n-o să fie niciodată preocupat să calce în picioare modul de viață al altora.
La Muzeul Țăranului Român s-a derulat un film. Participarea era opțională, așa cum e la cinema, crâșmă etc. Nimeni nu a contactat anti gay-i și nimeni nu a fost adus acolo cu forța.

”Bunicii tăi au fost gay? Străbunicii tăi au fost gay? Noi nu venim în cluburile voastre, ce căutați aici, în locul ăsta public, cu mizeriile voastre?”.
Băi, poate că bunicii mei au fost gay și n-au avut chef să precizeze aspectul ăsta. Și chiar dacă erau gay, tot bunicii mei rămâneau.
Dincolo de natura activității sexuale pe care creștinii fanatici înapoiați o consideră singurul element descriptiv, sunt oameni. Da, tot oameni.