by

Ești strategică, ești patetică.

Se făcea că regele manelarilor, Guțăh, nu mai are chef să-i dea bani fără număr, fără număr Narcisei , ex proprietate personală, pe care a dat-o afară din ogradă. Și pentru că femeia n-avea cum să fie normală a dat un esemes la acces dairect și i-a chemat p’ăia ca să filmeze cum face ea circ.

Și s-a cocoțat dolofana pe la geamurile oamenilor să dea cu trafaletu’, în sensul că spăla geamurile. Microfonistei i s-a făcut milă și i-a zis că ce face ea se numește alpinism. Alpinism utilitar. Nharcisa știa doar că tre’ să facă caterincă, nu să dea teste din COR. Dar asta n-a fost suficient. Și-a zis că inima lu’ Guță nu se înmoaie ușor, așa că s-a dus la o șaormerie să pună osu’ la treabă. Probabil că în lumea imaginară a unora e o rușine să muncești, așa că ce poate fi mai înjositor decât ce-a prestat fosta șefă a inimii regelui încoronat!

Și cum mă rugam eu ”nu, să nu vină și în platou, vă rog, aveți milă de ea, s-a făcut de căcat, v-ați scos cu audiența, vă rog, lasați-o acasă, a fost suficient de penibilă, vă rog, vă rog ” jbuf! vine în platou. Oh. brother, have mercy. Asortată de la cercei până la pedichiură, și-a adus și plodul, asortat cu draperiile de acasă. Ăla micu’ a fost le piece de resistance. Îl întreabă Gherghe ce face și el ”eu o iubesc cel mai mult pe mama!”. Îl întreabă Gherghe ”tata ce face?” și el ”eu o iubesc pe mama”. Băi, tată, orice era întrebat, el punea caseta băgată pe gât de mă-sa înainte de emisiune. Știți episodul ăla din Dexter laboratory – Omlette du fromage? Când Dexter a adormit cu un program de învățat limba franceză și la un moment dat caseta s-a stricat, repetându-se o singură frază (exact), iar a doua zi ăsta nu știa decât să spună omlette du fromage? Fix asta s-a întâmplat și azi.

I-o fi aplicat copchilului două bucăți și i-o fi zis ”băh, cine-i mă-ta?” Și ăla micu’ și-o fi dat seama că până acum ei i-a zis ”mamă”, deci, prin reducere la absurd, i-a zis că ea e, numai ea. Și apoi a venit îndoctrinarea: ”orice te întreabă aia blondă, tu zici că mă iubești pe mine, că jar mănânci!”

Normal, la un moment dat, prezentatoarea a întrebat-o pe jalnică ”l-ai învățat tu să spună asta?” dar proasta doar nu era să spună adevărul. Nici nu și-a dat seama, probabil, că până și un retardat și-a dat seama că e un scenariu prost creat de ea.
Băi, chiar nu se găsește UN om în jur care să spună cât de penibil poate fi cineva? Să-i spună, de exemplu, lui Carmen Șerban că are față de porc, iar bretonul ăla tuns până la rădăcină îi scoate ȘI mai tare în evidență  fălcile îngrozitor de grase?
Așa îmi trebuie dacă aștept știrile cu ochii la porcării.