by

Acaju

Am descoperit recent un local în Iași care îmi place foarte mult. E foarte primitor, deloc fițos și cu oameni foarte faini. Foarte mulți de acolo cred că se simt, deja, ca într-o familie. E genul ăla de loc unde băutura e ieftină, atmosfera e confortabilă și chiar poți juca diverse jocuri de societate. Îi urmăresc de ceva timp și văd că au făcut tot felul de activități mișto. Acum câteva săptămâni au organizat un workshop în grădină, unde să-și facă de cap cu acuarele, markere, hârtie, reviste și lipici, oferindu-le musafirilor toate cele necasare, ei venind doar cu imaginația. Weekendul ăsta  organizează un bazar caritabil, unde fiecare poate aduce de-acasă haine și lucruri pe care le vor împachetat frumos și pe care le vor vinde la niște prețuri modice, pentru a face o mică donație unui centru de plasament din Iași.

Hai să vă arăt puțin și locul :)

Până pe 30 Iunie, Acaju colectează reviste cu idei, pentru care puteți fi răsplătiți cu ceva de băut de la bar. Din astea vor face o mică bibliotecă  pentru musafiri. Pentru că au fost atât de inspirați cu anunțul, o să dau copy paste:

Vino cu revistele tale cool pe care nu le-ai mai răsfoit de mult și lasă-le la Acaju să ne bucurăm cu toții de pasiunea ta. Fie ea muzică, design, arhitectură, film sau orice e creativ sub soare. Iar dacă au poze frumoase și idei inspirante, te invităm gratis și la bar, unde discuțiile despre lucrurile plăcute capătă mereu un aer de voie bună. Exemple de reviste cu idei: Decât o revistă, IDEA, Igloo, Republik, Photo Magazine, Tataia, Wallpaper, Wire, Objects, Omagiu și altele în ton.

Sursa